آشپزی و تهیه مواد غذایی یکی از رایج ترین و پر هزینه ترین و اصلی ترین بخش فعالیتهای هر خانواده را به خود اختصاص داده است.

خانواده فقیر باشد یا غنی بخشی از درآمد خود را صرف خوراک و تغذیه خانواده می کند.

اینکه بهترین غذا برای هر فصل چیست؟

چه تدابیری را باید در خوردن و نوشیدن رعایت کنیم تا سلامت بمانیم؟

جلوگیری از بیماری ها راحت تر و ارزان تر برای خانواده می باشد.چه تدابیری را باید رعایت کرد تا بیمار نشویم؟

حفظ الصحه در طب سنتی با بهداشت جدید چه تفاوتهایی دارد؟

همه مشکلات را گردن باکتری ها و ویروس ها نیاندازیم بیشتر مشکلات ما از رعایت نکردن های خودمان است.

اینها بخشی از مطالبی است که در دوره مدیریت تغذیه و حفظ سلامت به آن پرداخته می شود.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *